Saapumisohjeet


Saavuthan alueelle aikaisintaan 5 min ennen aikaasi ja poistut viimeistään 10 min aikasi jälkeen. 


Satumaan portti on lukossa. Avain on kiinni lukossa. Ota lukko mukaan siirtyessäsi alueen sisäpuolelle. Lukitse portti salvalla sisäpuolelta ja jätä lukko avaimineen portille.

Poistuessasi muistathan lukita portin lukolla uudestaan ja jättää avaimen paikalleen odottaman seuraavaa kävijää. Avaimessa on niin iso avaimenperä, ettei sen pitäisi unohtua tai kadota. 


Koirametsä Satumaa sijaitsee osoitteessa Isometsäntie 40, Littoinen. 

Ajo Yhdystien kautta. Parkkipaikka on Isometsäntien päässä pihapiirissämme. Kyltit opastavat perille. Pysäköithän autosi vain siihen tarkoitetulle paikalle. Pysäköi autosi parakin suuntaisesti, näin siihen mahtuu 8 autoa.

Parkkipaikalta kuljetaan Isometsäntietä hieman takaisin päin ja käännytään oikealle pienelle metsätielle kohti Satumaata. 


Tie koirametsään on kapea ja vastaan voi tulla maatalouskoneita yms. Ajathan varovasti, sillä tiellä voi olla ajoittain suuriakin kuoppia.   

Linja-autolla

Lähin Fölin linja-autojen pysäkki on Palomäki (5060), joka on linjojen 2B ja 2C päätepysäkki. Pysäkiltä on 1,5 kilometrin kävelymatka Satumaan parkkipaikalle. 

Google Maps ei näytä suorinta kävelyreittiä. Ohikulkutien suuntaisesti Alisippaantien ja Toimelantien kautta kulkee tie, jota pitkin pääsee kävellen perille.